Onze cultuur

Enthousiast, professioneel, gemoedelijk en ambitieus. Vier begrippen die de Rorix cultuur perfect omschrijven. Dagelijks wordt hard gewerkt om al onze klanten tevreden te stellen. Iedereen zet zich voor de volle 100% in en is gepassioneerd over het werk bij Rorix. Humor mag hierbij absoluut niet ontbreken.

Dagelijks werken er bijna 60 mensen bij Sanitairwinkel. Deze zijn verspreid over diverse afdelingen en een totaal van 4 locaties. In Amsterdam, Rosmalen, Rotterdam en Schoten (België) bevinden zich onze showrooms. Vanuit hier wordt de fysieke verkoop gedaan. In Rosmalen bevindt zich tevens ons logistieke centrum en de ondersteunende diensten als administratie, klantenservice, marketing en IT.

erik_rob_streep

Een greep uit onze teamspelers

De geschiedenis

2009

Rob en Erik van Laarhoven verwezenlijken hun ondernemersdroom en onder de noemer van Rorix wordt gestart met Sanitairwinkel. Direct na de online start van Sanitairwinkel wordt de eerste fysieke showroom in Rosmalen geopend. De combinatie van een klantvriendelijke webshop en een fysieke showroom blijkt een schot in de roos.

erikenrob

sanitairwinkel

2010

De fysieke winkel van Sanitairwinkel verhuist naar de Hofkesweg in Rosmalen. Een prachtige showroom met maar liefst 800m2 aan sanitairproducten. In dit jaar maken ook onze Zuiderburen kennis met het sanitairconcept van Rorix. Sanitairwinkel.be wordt gestart en ondersteund door een moderne en ruime showroom in Kalmthout (nabij Antwerpen). Als kers op de taart wint Sanitairwinkel de Gouden FD Gazelle voor snelst groeiende ondernemingen voor Noord-Brabant.

2011

De eerste notering in de Twinkle100 is een feit. Sanitairwinkel eindigt op de 95ste plaats in de lijst van de grootste online retailers van Nederland.

twinkle

saniclass

2012

Het eigen merk van Rorix krijgt een gezicht. Saniclass.nl komt online. Saniclass staat voor een uitgebreid assortiment van kwaliteitsproducten tegen een scherpe prijs. Daarnaast wordt Rorix onderscheiden met een tweede plaats in de Deloitte Fast 50 Awards. Een lijst voor de snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland. Het jaar wordt afgesloten op een 87ste positie in de Twinkle100.

2013

Om de klant nog beter te bedienen opent Sanitairwinkel haar derde vestiging in Amsterdam.  Een 750m2 grote showroom met een veelzijdige greep uit het uitgebreide assortiment. Tevens breidt Sanitairwinkel haar assortiment uit naar 5 private labels.

Naast deze nieuwe showroom opent ook Woontegelwinkel.nl online haar deuren. Ter versterking van de online shop worden in de showrooms van Sanitairwinkel speciale ruimtes ingericht om het tegelaanbod van Woontegelwinkel.nl te presenteren. Tot slot stijgt Sanitairwinkel wederom een aantal plaatsen in de Twinkle100 en eindigt als 82ste.

damsko

pie

2014

In 7 jaar tijd is Rorix uitgegroeid tot één van de grootste spelers in Nederland en België op het gebied van online en offline sanitair. Rorix is inmiddels gestart met een Franstalige website (www.magasinsalledebains.be) voor de Belgische consument. Onze verdere ambitie? Groei!

2015

Het hoofdkantoor van Rorix is verhuisd naar een nieuwe locatie. Het hoofdkantoor van Rorix is nu gevestigd langs de A59 in Rosmalen. Naast het hoofdkantoor is ook het magazijn meeverhuisd. Dit resulteerde dat we meer dan duizenden artikelen op voorraad konden nemen, waardoor snellere levertijden te behalen waren. Overigens, naast de grote verhuizing heeft de website ook een totale make-over gehad. Sanitairwinkel is nu helemaal responsive voor ieder device. Rorix heeft dit jaar 40% meer omzet behaald vergeleken met 2014 en daar zijn we trots op. Het volgend doel? Nog meer groei!

Untitled-1-copy

Untitled-1

2016

Rorix zet zich dit jaar meteen fris op de kaart met een nieuwe Sanitairwinkel showroom. De nieuwe showroom is geopend in Rotterdam. Met maar liefst 900m² ingericht met sanitairproducten verlaat gegarandeerd iedereen de showroom geïnspireerd! Naast onze trots in Rotterdam is onze showroom in Kalmthout verhuisd naar Schoten bij Antwerpen (België)! Ook hier hebben we 1050m² ingericht met sanitairproducten. De groei gaat gestaag door. Dit jaar hebben wij onze nieuwe webshop www.magasinsalledebains.fr gelanceerd. Wij zijn trots op onze mijlpalen van het afgelopen jaar!

Sanitairwinkel stijgt dit jaar weer een aantal plaatsen in de Twinkle100 en eindigt als 68ste. Tevens mogen wij met trots mededelen dat wij, ook dit jaar, een FD Gazellen zijn!

Ben je benieuwd hoe onze showrooms zijn geworden? De koffie (of thee) staan altijd klaar.

2017

Dit jaar vierden we ons 10 jarig bestaan! Het jaar begon goed, Erik en Rob mochten zich Rosmalense ondernemers van het jaar noemen. Ook de Twinkle100 kon dit jaar niet zonder Sanitairwinkel,  dit jaar mochten we plek 63 vertegenwoordingen! Als klap op de vuurpijl van het succes hebben we dit jaar weer een nominatie gekregen in de FD Gazellen en zijn we geëindigd op plek 7 in de categorie grote bedrijven. Met trots presenteerde wij dit jaar onze nieuwe showroom in Arnhem. Opnieuw richtten we 1000m2 in om nog beter bereikbaar te zijn voor onze klanten.